18 aug. 2014 | 11:00

Noul AllCast vă oglindeşte ecranul de la Android pe PC [VIDEO]

ACTUALITATE
Noul AllCast vă oglindeşte ecranul de la Android pe PC [VIDEO]

Cu toate că AllCast era oricum o aplicaţie foarte abilă, noua versiune promite un salt major în funcţionalitate.

Android allcast mirroring chrome

Aplicaţia AllCast, disponibilă în mod gratuit în Google Play, este unealta perfectă pentru posesorii de gadgeturi cu Android care vor să-şi trimită clipuri video, muzică şi fotografii pe TV. Versiunea actuală suportă gadgeturi precum , Amazon Fire TV, Apple TV, Xbox 360, Xbox One, Roku, WDTV şi o serie de Smart TV-uri moderne.

Cu următoarea versiune însă, la respectiva listă se va adăuga însă şi banalul PC. Mai precis, este vorba de o fereastră de Google Chrome. Ca urmare, deşi posesorii de Nexus 5 puteau să facă ceva similar, în curând, orice utilizator de Android va beneficia de aceeaşi funcţionalitate. În trecut, au mai existat dovezi de pe PC, dar doar cu întârzieri foarte mari. Autorul programul, Koushik Dutta a rescris complet aplicaţia pentru ca aceasta să folosească codecul H.264. Tranziţia la acest nou format a făcut-o mult mai eficientă.

Demonstrată în clipul de mai jos, noua versiune de AllCast, în continuare, nu oferă funcţia de mirroring în timp real. În acest stadiu însă, întârzierea nu mai este semnificativă şi dacă vreţi să demonstraţi o aplicaţie unui prieten aveţi această posibilitate fără probleme. Ca lansare, nu ar trebui să mai dureze decât câteva zile până o veţi putea descărca din Google Play.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele