09 mai 2014 | 19:25

Nokia își sărbătorește trecutul printr-un clip video drăguț

ACTUALITATE
Nokia își sărbătorește trecutul printr-un clip video drăguț

Dacă studiem mai bine trecutul, ne va fi mai ușor să învățăm și aplicăm aceste informații în viitor. Nokia merge pe aceeași idee, și a lansat recent un clip pentru a sărbători experiența sa în domeniul dispozitivelor mobile.

Nokia

În segmentul de dispozitive mobile, putem să introducem și telefoanele mobile realizate de Nokia acum 10-15 ani, chiar dacă acestea aveau două funcții simple, de apelare și de trimitere de mesaje text. Nokia a avut un trecut destul de colorat atunci când vine vorba de dispozitive mobile, chiar și în prezent fiind unul dintre puținii producători care aleg culori foarte vii pentru terminalele lor, fie ele și destinate utilizatorilor mai exigenți. Clipul realizat de Nokia folosește sistemul Rube Goldberg, des întâlnit în clipurile de promovare ce folosește multe elemente, fiecare cu o acțiune simplă, ca parte a unui sistem cu reacții în lanț.

Întreaga poveste deține cele mai populare terminale ale producătorului, parcurgând evoluția tehnologică și culminează cu un Nokia Lumia 920 într-un vagon pentru a se termina într-o pleiadă de culori formată din dispozitivele actuale ale producătorului.  Presupun că simbolismul din spatele mașinăriei lui Rube Goldberg creată de Nokia, nu este neapărat nostalgia, ci mai degrabă dorința de a arăta utilizatorilor că achiziția companiei de către Microsoft reprezintă faptul că totul funcționează în tandem, și nici un element nu este lăsat la voia întâmplării.

Așadar pentru acest clip era teaser-ul de pe Vine care a apărut ieri.