10 ian. 2014 | 16:40

Nokia Black, noul update WP8 introduce dosare cu aplicaţii pe Lumia [VIDEO]

ACTUALITATE
Nokia Black, noul update WP8 introduce dosare cu aplicaţii pe Lumia [VIDEO]

Prin Nokia Black, smartphone-urile Nokia Lumia continuă să fie cele mai atractive soluţii când vine vorba terminale cu Windows Phone 8.

Nokia Lumia Black Update Firmware

 

Deşi nu sunt nici pe departe singurii producătorii de smartphone-uri cu WP8, cei de la Nokia s-ar putea să fie singurii care contează cu adevărat. Având în vedere aplicaţiile proprietare, actualizările regulate şi configuraţiile hardware de invidiat, este greu să convingi pe cineva să-şi ia alt aparat decât Lumia atunci când cochetează cu un Windows Phone.

Pentru că a devenit evident că cei de Microsoft nu se grăbesc să introducă foarte des actualizări sistemului de operare pe care îl deţin, este foarte interesant de observat cum finlandezii iau această activitate în propriile mâini. În acest caz particular este vorba de Lumia Black, un nou update de firmware care va fi disponibil pe Lumia 520, Lumia 620, Lumia 625, Lumia 720, Lumia 920, Lumia 925 sau Lumia 1020.

nokia-lumia-black-worldwide wp8 update

Printre altele, această creaţie software va introduce suportul pentru directoare cu aplicaţii pe ecranul principal al telefonului. Tot acum, veţi beneficia de o conexiune , de elemente noi de funcţionalitate în cea de a doua versiune de Glance, plus o aplicaţie ce a fost lăudată intens de când a fost lansată. Pe lângă aceste particularităţi ce ţin de sistemul de operare, finlandezii vor mai introduce aplicaţii precum Beamer  sau Refocus, perfecte pentru o editare avansată de fotografii. Problema cea mai mare este că, acestea din urmă vor necesita aparate cu 1GB de memorie RAM, categorie care nu inlude Lumia 520, de exemplu. Vizavi de abilitatea capturării de fotografii în format RAW, se pare că doar Lumia 1020 are puterea de procesare necesară.

Update-ul va fi disponibil la nivel global în următoarele zile, iar dacă nu mai aveţi răbdare, App Folder este o mostră importantă din Lumia black şi o aplicaţie dedicată exclusiv aparatelor Nokia care s-ar putea să vă potolească setea de nou.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele