01 sept. 2014 | 12:51

Noi imagini cu cel mai subțire smartphone din lume. Allview îl va aduce în România

ACTUALITATE
Noi imagini cu cel mai subțire smartphone din lume. Allview îl va aduce în România

Gionee, producătorul chinez care este sursa multor telefoane de top din oferta brandului românesc Allview, va lansa în curând modelul Elife S5.1, care va deveni cel mai subțire smartphone de pe piață, la 5,1 milimetri.

1119442

Gionee Elife S5.1 a apărut în noi poze oferite de site-ul cnmo.com, citat de gsmdome.com. Modelul acesta apare pe diferite culori, dar cel mai probabil va apărea în România în două culori, după cum ne-a obișnuit Allview, care evită culorile țipătoare ale modelelor alternative de la Gionee.

Elife S5.1 se remarcă prin subțirimea sa, dar nu va fi chiar cel mai performant telefon de pe piață. De altfel, l-am putea numi un telefon mediu spre low. Are un procesor quad-core la 1,2 Ghz, probabil Mediatek, 1 GB de RAM, 16 Gb de stocare și o cameră foto de 8 megapixeli. Anunțul oficial ar urma să fie făcut în zilele următoare.

Pentru că nu poţi realiza ceva atât de infim care să fie similar ca şi configuraţie cu un Galaxy S5, cei de la Gionee au făcut câteva compromisuri la capitolul dotări hardware. GN9005 are un display AMOLED de 4,8 inci cu o rezoluţie nativă 720p şi o densitate de pixeli de 306ppi.

Cel mai subțire telefon de pe piață în momentul de față este Gionee Elife S5.5, care în România este distribuit cu brandul Allview X2 Soul.

 

1119443

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele