22 aug. 2014 | 12:49

Noi detalii despre camera de pe Samsung Galaxy Note 4

ACTUALITATE
Noi detalii despre camera de pe Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 va fi lansat în scurt timp, iar zvonuri legate de noul smartphone apar din ce în ce mai des.

Galaxy Note 4

Cele mai recente informații sunt legate de camerele foto cu care va fi dotat acest dispozitiv. Astfel, aflăm că Samsung Galaxy Note 4 va avea o cameră principală de 16MP cu senzor Sony IMX420 și va dispune de stabilizare optică și de abilitatea de a înregistra video la rezoluție 4K la 30fps. Aceeași cameră este folosită de Samsung și pe versiunea sud-coreeană de Samsung Galaxy S5.

În față, Samsung Galaxy Note 4 va avea o cameră de 3,7MP cu o multitudine de funcții speciale pentru selfie-uri. De exemplu, va exista un mod denumit Wide Selfie mode, dar și posibilitatea de a face o poză cu ajutorul zâmbetului. De asemenea, se pare că dispozitivul va putea detecta atunci când utilizatorul vrea să-și facă un selfie cu camera principală și va focaliza automat.

Informațiile vin de la cei de la Sammobile, care promit și mai multe leak-uri în perioada următoare.

Se zvonește că Samsung Galaxy Note 4 va fi lansat în două versiuni, cu procesoare diferite. Una va avea un procesor Snapdragon 805, cu patru nuclee, și cealaltă va veni cu un procesor cu opt nuclee. Smartphone-ul va avea o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare de 32GB, extensibil prin card microSD. Telefonul va rula Android 4.4.4 KitKat.

Samsung Galaxy Note 4 va fi prezentat de Samsung în cadrul unui eveniment organizat la IFA 2014. Echipa Playtech.ro va fi prezentă la târgul de tehnologie IFA 2014 și vă va aduce cele mai noi informații.