02 iul. 2014 | 18:40

Newegg acceptă acum și Bitcoin pentru plată

ACTUALITATE
Newegg acceptă acum și Bitcoin pentru plată

Anul acesta pare să fie unul destul de bun pentru moneda virtuală Bitcoin, din moment ce mulți retaileri lucrează la implementara acestui sistem de plată pentru produsele lor.

Newegg Bitcoin

Unul dintre acești mari retaileri, ba chiar unul foarte mare, Newegg, tocmai a anunțat disponibilitatea de plată în această monedă. Newegg va folosi serviciul Bitpay pentru plățile în Bitcoin.

”Adoptarea Bitcoin-ului ca metodă de plată este o altă modalitate de a răspunde la nevoile și cerințele consumatorilor noștri.” a spus CFO-ul Newegg, Soren Mills.

Mulți dintre retailerii mai mici au decis să acepte de curând Bitcoin-ul ca metodă de plată, și devine din ce în ce mai ușor să achiziționezi produsele online cu ajutorul acestuia. Probabil că boom-ul de mining s-a terminat însă popularitatea acestei monede este departe de a se fi epuizat. Tranzacțiile ilegale făcute cu această monedă reprezintă desigur o bilă neagră pentru acest segment, însă utilizatorii uită destul de repede acest lucru și sunt destul de entuziasmați că își pot folosi portofelele electronice pentru a plăti produse fizice, chiar și de pe site-uri populare ca Newegg. Acum că retailer-ul mai devreme menționat a făcut acest pas, oare cât mai durează pentru eBay sau Amazon să adopte și ei moneda virtuală, pentru a ușura astfel tranzacțiile digitale.