25 iul. 2014 | 15:45

Motorola Moto X+1 apare în noi poze pe internet

ACTUALITATE
Motorola Moto X+1 apare în noi poze pe internet

Motorola pregătește să actualizeze gama sa de telefoane mobile la finalul acestei veri. După un an de la prezentarea lui Motorola Moto X, americanii deținuți de Lenovo urmează a lansa Moto X+1.

Motorola Moto X
Dispozitivul a apărut pe internet în câteva ocazii precedente, iar acum au apărut pe Android Police noi fotografii-spion cu telefonul care are și o carcasă de lemn. Va fi mai mare ca cel de anul trecut, dar și caracteristicile tehnice sunt mult îmbunătățite.

Ce e diferit față de modelul de anul trecut? Speaker-ul dublu din partea frontală și faptul că o carcasă de lemn ar putea fi standard. Ce nu va avea? Memoria extensibilă.

Moto X+1 va avea un ecran de 5,1 inci, cu rezoluție Full HD, din fericire pentru toți cei care așteptau ceva mai bun de la Motorola.

De asemenea, va avea un procesor Snapdragon 800, 2 GB de RAM, 32 de GB capacitate de stocare și o baterie de 2.900 de miliamperi. Camera principală va avea 12 megapixeli, iar cea frontală va avea 5 megapixeli. Dacă telefonul de anul trecut avea specificații tehnice mai slabe, trebuie spus foarte clar că el funcționa ca și cum ar fi un smartphone high-end, atât de bună era optimizarea și chiar realizarea ecranului.

Un review la Motorola Moto X de pe adevarul.ro puteți citi accesând acest link.

Screen Shot 2014-07-25 at 15.37.54

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele