22 mai 2014 | 13:10

Motorola Moto E pare să se mişte mai bine decât un Galaxy S5 [VIDEO]

VIDEO
Motorola Moto E pare să se mişte mai bine decât un Galaxy S5 [VIDEO]

Cu toate că are un preţ de aproximativ cinci ori mai mic decât , un nou clip ne arată că Moto E pare să fie mai rapid decât noul Galaxy.

Samsung-Galaxy-S5-vs-Motorola-Moto-E

Rareori vedem comparaţii între un terminal high end şi gadgeturi entry level, pentru simplul motiv că rezultatele sunt evidente, în 99% dintre cazuri. Rămâne însă acel procent care este excepţia de la regulă şi care ar putea lăsa cu gura căscată pe cineva care se bate cu pumnul în piept că noul său aparat nu are cum să fie învins într-un test comparativ.

În clipul de mai jos, care merge exact pe scenariul de mai sus, Motorola Moto E pare să se comporte mai bine decât noul a celor de la Samsung. Cu ochiul liber, primul pare mai rapid. Animaţiile de pe Moto E par să fie afişate cu o fracţiune de timp mai rapid, iar aplicaţiile native, gen cameră, sunt afişate, parcă, la o distanţă de timp mai mică faţă de momentul în care au fost accesate. Un peste alta, clipul de mai jos nu pare să scoată în avantaj vârful de gamă al sud coreenilor, un dispozitiv care, nesubvenţionat, costă cât jumătate de duzină de Moto E.

Dacă e să fim realişti, nu ştim din clipul de mai jos câte aplicaţii sau procese rulează în fundal pe nici unul dintre aparate. În teorie, astfel de teste trebuie realizate la scurt timp după repornirea smartphone-urilor, dar nici acest detaliu nu a fost confirmat. În teorie, Galaxy S5 ar trebui să fie net superior Moto E în orice circumstanţe, acest lucrcu nu s-a întâmplat însă cu siguranţă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele