15 mai 2014 | 14:00

Moto G Ferrari Edition – un telefon pentru fanii maşinilor de viteză

ACTUALITATE
Moto G Ferrari Edition - un telefon pentru fanii maşinilor de viteză

La scurt timp după lansarea oficială a lui Moto E, compania americană s-a decis să reinventeze popularul terminal , alături de Ferrari.

Moto-G-Ferrari-Edition lansare mexic

Nu este prima oară când o companie de renume mondial din domeniul autoturismelor îşi bagă coada în lansări de gadget-uri. Nici măcar nu are vreo relevanţă dacă efortul intelectual investit în astfel de produse al respectivului gigant este substanţial. Important este că rezultatul final să fie un succes.

După ce am aflat zilele trecute primele veşti despre Moto E şi Moto G LTE, astăzi aflăm specificaţiile oficiale pentru un alt smartphone, al celor de la Motorola. Este vorba de Moto G Ferrari Edition, ilustrat în imaginea de mai sus.

Deşi telefonul arată foarte bine şi mulţi dintre noi şi l-ar dori, din motive necunoscute, cel puţin momentan, a fost promis doar cetăţenilor din Mexic. Ca urmare, va trebui să apelaţi la canale neoficiale pentru a importa unul dintre puţinele terminale realizate în ultimii ani în . Printre diferenţele semnificative dintre telefonul de acum câteva luni şi această ediţie, noua iteraţie, pe lângă un logo Ferrrari pe faţă şi sigla aceluiaşi brand pe spate, va include o carcasă din kevlar pentru spate şi câteva accesorii branduite în pachet. În rest, este vorba de acelaşi aparat cu un display 720p, o memorie internă de 16GB, 1GB RAM şi o cameră principală de 5 megapixeli.

În cazul în care v-aţi gândit deja la un plan pentru a aduce zece bucăţi în ţară, trebuie să ştiţi că o bucată va avea un preţ de 387 dolari şi va ajunge la primele magazine din Mexic de la începutul lunii viitoare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele