13 ian. 2014 | 18:15

Microsoft Treshold este așteptat în aprilie 2015 la conferința BUILD

ACTUALITATE
Microsoft Treshold este așteptat în aprilie 2015 la conferința BUILD

Microsoft va susține conferința BUILD în luna aprilie a acestui an și se zvonește că vom afla mai multe despre viziunea companiei în ceea ce privește ecosistemul Windows. 

Microsoft Treshold

Se discută deja despre un Windows 9, o interfață Metro 2, și un update major al design-ului și al problemelor apărut atât la nivel de funcționalitate câd și la codul sursă al lui Windows 8.1. Este interesant că Microsoft schimbă mai nou sistemele de operare mai des decât perifericele pe care le comercializează sub același brand. Update-ul va adresa și problema aplicațiilor de tip Metro, care acum rulează doar în full-screen, pe viitor utilizatorii având posibilitatea de a le folosi în ferestre. Meniul de start se va întoarce probabil la funcționalitatea completă în Windows 9 sau poate chiar mai recent printr-un update la Windows 8.1.

Update-ul Microsoft Treshold va veni de asemenea pentru Windows Phone și pentru Xbox, iar cu ajutorul acestuia utilizatorii vor putea integra aceleași informații pe care le au pe desktop sau pe tabletă și pe consolă. Nu se știe însă care va fi nivelul de integrare al informațiile între desktop și Windows Phone sau Windows RT. Microsoft este destul de ocupat acum cu update-ul pentru Windows 8.1, care este în esență un service pack gratuit și care va veni tot în cursul lunii aprilie pentru toți utilizatorii, alături de Windows Phone 8.1.

Așadar, nu va mai dura foarte mult până vom pune mâna pe noile platforme și vom putea să ne dăm cu părerea în mod avizat.