18 nov. 2014 | 12:00

Microsoft se implică agresiv în promovarea noului HP Stream 11 [VIDEO]

ACTUALITATE
Microsoft se implică agresiv în promovarea noului HP Stream 11 [VIDEO]

Printr-o nouă reclamă publicată zilele trecute pe YouTube, cei de la Microsoft s-au implicat masiv în promovarea recent lansatului .

11-inch HP Stream 11

Cei de la Microsoft şi-au făcut un obicei, încă de acum câţiva ani, de a prelua promovarea unor sisteme portabile sau hibride cu Windows în care au încredere. Aparent, acest tip de dispozitive întruchipează într-un mod unic nişte principii pe care gigantul american încearcă să le promoveze prin sistemele sale de operare.

Pe lângă tabletele din ce în ce mai populare cu Windows 8.1, este evident că Microsoft vrea să ne atragă atenţia şi asupra unei noi generaţii de . Din această gamă face parte noul HP Stream 11, un sistem cu diagonală de 11 inci şi un preţ de 200 de dolari care ar putea face viaţa mai uşoară celor care încearcă să se distanţeze de munca cu pix şi hârtie. Tot acum aflăm că în pachet va fi inclus şi un abonament la Office 365 Personal şi un TB de spaţiu virtual pe OneDrive. Având în vedere că printr-un anunţ recent compania lui Satya Nadella a atras atenţia asupra faptului că fiecare licenţă de Office 365 va fi oferită cu spaţiu nelimitat pe OneDrive, nu este exclus ca aceeaşi ofertă să fie valabilă şi în cazul HP Stream 11, doar că reclama a fost realizată înaintea promovării respectivei promoţii.

În orice caz, oferta este una foarte bună, mai ales că Stream 11 nu are nici pe departe o configuraţie jalnică la 200 de dolari. Este construit în jurul unui display HD de 11,6 inci. Foloseşte pentru procesare o combinaţie între un Intel Celeron Dual Core N2840 cu 2GB RAM şi o memorie internă de 32GB. Are o autonomie de 8 ore şi include şi un port HDMI pentru a se conecta la PC.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele