19 mai 2014 | 09:31

Michael Jackson în hologramă arată la fel de bine ca în tinereţe [VIDEO]

ACTUALITATE
Michael Jackson în hologramă arată la fel de bine ca în tinereţe [VIDEO]

Dacă tot şi-a lansat un album nou în urmă cu câteva zile, pe scena Billboard Music Awards a venit  în hologramă.

Michael Jackson holograma billboard awards

Ideea de artişti în format de hologramă nu este nouă. În urmă cu câţiva ani, a făcut o interpretare remarcabilă la Coachella.

Interpretarea lui Michael Jackson în hologramă de seara trecută, de la Billboard Music Awards, va intra în istorie ca fiind prima de acest gen în cadrul unei decernării de premii. Cu toate că întreaga performanţă, disponibilă mai jos în format HD, nu arată extrem de convingător pe video, dacă e să ne uităm la reacţia audienţei, probabil că la faţa locului experienţa a fost radical diferită.

Zvonuri despre acest eveniment au început să circule pe internet de acum câteva zile, când mai multe companii care lucrează în domeniul hologramelor l-au adus în discuţie într-un proces. În acel context, se dezbăteau drepturile de utilizare ale tehnologiilor folosite.

Partea bună legată de acest clip este că Michael Jackson în hologramă nu a uitat cum să facă moonwalking. Partea şi mai bună este că deschide porţile către multe alte performanţe similare, din ce în ce mai convingătoare, pe care le vom vedea în anii care urmează.


Michael Jackson Hologram – Slave To The Rhythm… de TomsHardwareIT

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele