04 oct. 2014 | 11:00

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vine pe PC-uri anul acesta

ACTUALITATE
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vine pe PC-uri anul acesta

După ce a dobândit o popularitatea impresionantă pe console, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes  soseşte pe PC-uri în decembrie.

Metal-Gear-Solid-V Ground Zeroes

Deşi s-au lansat foarte multe jocuri din seria Metal Gear Solid de a lungul anilor, aceasta este o franciză care continuă să aibă un public foarte mare pentru simplul fapt că titlurile nu par să fie lansate pe bandă rulantă. Până şi faptul că toate au fost realizate sub atenta supraveghere a aceluiaşi Hideo Kojima este o dovadă că fiecare poveste prezentată într-un joc face parte dintr-un plan mai mare.

Niciodată afirmaţiile de mai sus nu au fost mai adevărate decât în cazul , un titlu gândit în proporţie semnificativă ca o pregătire pentru Metal Gear Solid: Phantom Pain. Ground Zeroes a fost lansat în urmă cu aproape jumătate de an în laudele criticilor şi s-a reflectat în peste un milion de unităţi vândute în câteva săptămâni. Partea fascinantă este că deşi titlul a fost disponibil doar pentru console şi au existat mai multe rapoarte că ar putea fi terminat în aproximativ două ore, fanii seriei l-au apreciat enorm.

Pornind de la această premisă, din câte se pare, sunt mari şanse ca acelaşi titlu să fie lansat pentru PC, pe Steam, pe 18 decembrie anul acesta. La această oră, informaţia este la stadiu de zvon, dar un utilizator de pe forumurile NeoGAF pare destul de convingător când povesteşte că data respectivă a pornit de la un purtător de cuvânt al Konami UK care a participat la târgul de gaming IgroMir din Rusia.

Ca o poveste de fundal, Hideo Kojima a afirmat încă din luna august a acestui an că, atât Ground Zeroes cât şi Phantom Pain, vor ajunge pe Steam. În acel context însă, creatorul seriei a omis să asocieze o dată lansărilor, astfel, trebuie să ne bazăm pe un pic pe zvonuri. În altă ordine de idei, va fi lansat în 2015.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele