15 oct. 2014 | 15:56

LG G4 ar putea avea o cameră de 20,7 megapixeli

ACTUALITATE
LG G4 ar putea avea o cameră de 20,7 megapixeli

LG G4 este zvonit că va dispune de senzorul de 20,7 megapixeli. Telefonul va fi prezentat în 2015, la expoziţia Korea Electronics Show.

LG-G3-test_thumb.jpg

Modelul precedent, LG G3, dispune de o cameră de 13 megapixeli şi un sistem optic de stabilizare. Noul model va aduce îmbunătăţiri importante, atât cu noul senzor de 20,7 megapixeli cât şi cu un sistem îmbunătăţit de stabilizare a imaginii. De asemenea, unghiul de corecţie a senzorului va fi mărit de la 0,5 la 0,7 pentru modelul de 20,7 megapixeli.

În acest moment această informaţie este pur speculativă, nu se ştie exact dacă LG G4 va fi primul model care va folosi acest senzor, sau dacă LG va lansa mai devreme alt dispozitiv care să dispună de senzorul nou. Compania a anunţat că va lansa produse cu noul senzor în decursul anului viitor.

Alte zvonuri vorbesc despre faptul că ecranul noului smartphone va fi acoperit cu safir de cristal. Inițial se credea că iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor beneficia de o astfel de protecție, însă fanii Apple sunt acum dezamăgiți de rezistența scăzută a ecranelor noilor telefoane.

Se mai presupune că LG G4 va fi dotat cu un procesor Snapdragon 810. Acesta este unul de ultimă generație, cu o arhitectură pe 64 de biți și ar putea să-și facă apariția și în HTC One M9, dar și în Samsung Galaxy S6. Telefonul este așteptat în luna mai a anului 2015.

 Autor: Ștefan Luca