11 iun. 2014 | 09:45

Test de cameră: LG G3 vs Galaxy S5 vs HTC One M8 vs Nexus 5 vs iPhone 5S

ACTUALITATE
Test de cameră: LG G3 vs Galaxy S5 vs HTC One M8 vs Nexus 5 vs iPhone 5S

,,Cine-i mai tare în cameră?” e întrebarea pe care şi-au pus-o cei de la Droid Life când au comparat LG G3 cu Galaxy S5, HTC One M8, Nexus 5 şi iPhone 5S.

LG G3 vs. Galaxy S5 vs. One (M8) vs. Nexus 5 vs. iPhone 5s

E foarte greu la ora actuală să mai diverse telefoane între ele, în parte datorită trucurilor la care apelează majoritatea producătorilor când vine vorba de rezultate în teste sintetice. Singurul aspect care nu poate fi păcălit, deşi poate fi îmbunătăţit artificial, constă în abilităţile de captură. Plecând de la aceast premisă şi tinând cont că lansarea LG G3 a generat mult interes în ultima perioadă, cei de la Droid Life au considerat că este momentul ideal pentru un nou cu unele dintre cele mai atrăgătoare aparate ale momentului. Singurul absent important din acest top este recent lansatul Sony Xperia Z2. Astfel, avem ,,în aceeaşi oală” LG G3 vs Galaxy S5 vs HTC One M8 vs Nexus 5 vs iPhone 5S.

Acesta nu e primul test de acest tip, dar este primul în care toate cele cinci smartphone-uri de ultimă generaţie de mai sus capturează aceleaşi cadre, oferindu-vă vouă opţiunea să alegeţi care imagini vă atrag mai mult. În ordine, de la stânga la dreapta, imaginile de mai jos au fost capturat cu LG G3, Galaxy S5, HTC One M8, Nexus 5 şi iPhone 5S. În urma testului, deşi nu a existat un câştigător absolut în toate condiţiile de captură, cele mai multe plusuri le-a avut LG G3, care integrează un sistem de focus ultra rapid pe bază de laser şi abilităţi spectaculoase de imortalizare a cadrelor macro.

LG G3 HDR

În practică, abilitatea unui telefon de a face poze nu este singurul criteriu de achiziţie, dar având în vedere că toate terminalele actuale vin cu o configuraţie hardware de invidiat, oricum nu veţi fi dezamăgiţi când vine vorba de utilizare de zi cu zi.

LG G3 Galaxy S5 htc one m8 nexus 5 iphone 5s

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele