10 iul. 2014 | 09:15

LG G3 este surpinzător de rezistent la apă [VIDEO]

ACTUALITATE
LG G3 este surpinzător de rezistent la apă [VIDEO]

Deş producătorul sud coreean nu se laudă cu această abilitate, se pare că este destul de rezistent la apă.

LGG3 smartphone-3029

Încep să apară tot mai multe smartphone-uri de vârf rezistente la apă şi praf, Xperia Z2 şi Galaxy S5 fiind doar două dovezi ale acestei direcţii pe care o urmează producătorii de gadgeturi. Nu este neapărat vorba de o rezistenţă extraordinară, care să se traducă prin ore întregi petrecute filmând rechini în ocean, implică totuşi un confort psihologic suplimentar.

În cazul LG G3, producătorul său a evitat să-l promoveze în vreun fel ca fiind rezistent la apă. Partea interesantă, pe care o puteţi vedea şi voi în clipul de mai jos, este că, în urma unui test realizat de un internaut reiese că este mai andurant decât scrie pe cutie. Harris Craycraft, după ce a ţinut smartphone-ul sub apă câteva ore, a încercat să-l folosească şi nu a întâmpinat nici cea mai mică problemă. Deşi ar fi fost drăguţ ca autorul să insiste mai mult pe testarea difuzoarelor şi a portului USB după ce l-a scos din apă, având în vedere că aceste elemente sunt expuse, în orice caz, rezultatele sunt surprinzătoare.

Mare problemă cu apa care intră într-un telefon este că poate provoca pagube chiar şi după câteva zile, motiv pentru care, ar fi interesant de făcut un clip cu acelaşi telefon la o săptămână după ce a fost scufundat complet în apă. După ce aţi văzut acest clip sunteţi subit mai relaxaţi dacă scăpaţi un pahar cu apă pe noul vostru G3?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele