03 dec. 2014 | 12:58

Lenovo ThinkPad W550s este cea mai puternică staţie de lucru a chinezilor

ACTUALITATE
Lenovo ThinkPad W550s este cea mai puternică staţie de lucru a chinezilor

Cei care echivalează ideea de cu conceptul de staţie de lucru, se vor bucura să afle că tocmai a fost lansat un nou model din această serie, și anume ThinkPad W550s.

lenovo-w550s

Deşi cei de la au avut parte de multe lansări de produse în ultimele luni, este îmbucurător să aflăm că nu au uitat sub nici o formă de sistemele ThinkPad destinate profesioniştilor. Pornind de la această premisă, în prima parte a anului viitor veţi putea achiziţiona noul Lenovo ThinkPad W550s.

Această staţie de lucru va avea un maxim de 16GB RAM şi cel mai nou procesor Intel Core i7 de la Intel de generaţia a cincea, pe arhitectură Broadwell. Partea de procesare grafică va fi asigurată de noul GPU NVIDIA Maxwell K620M cu 2GB de memorie dedicată. În ceea ce priveşte variantele de ecran, sistemul de 15 inci va putea fi achiziţionat implicit cu un panou Full HD, dar, dacă bugetul vă permite puteţi beneficia de un upgrade până la un IPS cu 2.880 x 1.620 de pixeli.

Noul ThinkPad W550s va avea implicit 2,23 kilograme, dar va exista şi o variantă cu 2,48 kilograme pentru doritorii de panouri tactile la atingere. Ca de fiecare dată în cazul unui workstation, vă puteţi aştepta la o construcţie mai solidă, o acurateţe sporită a culorilor afişate şi un nivel de luminozitate distribuit egal pe întreaga suprafaţă. Pentru amatorii de proiectare digitală, certificarea CAD pentru diverse aplicaţii poate fi un motiv suficient de achiziţie. Nu lipseşte din pachet nici certificarea standard a armatei americane pentru rezistenţă la şocuri şi temperaturi externe. Tastatura este una pentru cursă lună şi pe marginea din dreapta aveţi acces şi la o tastatură alfanumerică.

Deşi nu avem încă un preţ, toate detaliile referitoare la această creaţie au fost făcute publice. Dimensiunile sale sunt 380,6 x 258,2 x 22,4 milimetri. Conectica include VGA, mDP v 1.2, USB 3.0 (x3), 3.5mm audio (in/out), RJ45 Gb Ethernet, Docking connector şi, opţional, un Smart Card reader. Stocarea va putea fi de forma unui hard disk de 1TB sau a unui SSD de 512GB. La capitolul abilităţi speciale puteţi trece sistemul Bridge battery care se manifestă prin posibilitatea schimbării bateriilor în timp ce sistemul este funcţional.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele