06 oct. 2014 | 16:39

Lenovo pregătește lansarea unei brățări intelgente

ACTUALITATE
Lenovo pregătește lansarea unei brățări intelgente

S-ar părea că cei de la Lenovo sunt pregătiți să intre pe piața de dispozitive purtabile inteligente. Imagini cu o o brățară de fitness au apărut pe site-ul FCC.  

Fitness-Tracker2

Lenovo Smartband este un fitness tracker ce ar fi trebuit să facă cunoștință cu publicul la târgul de tehnologie IFA Berlin 2014 dar, probabil din cauza unor probleme pe lanțul de producție, lansarea nu a mai avut loc.

Accesoriul are o baterie capabilă să îl alimenteze timp de aproximativ șapte zile la o singură încărcare. În aceste șapte zile, brățara este capabilă să contorizeze activitatea utilizatorilor, pașii, ritmul cardiac, dar și somnul.

Lenovo Smartband se conectează la smartphone-uri prin Bluetooth 4.0 și este rezistentă la apă și praf. Atât utilizatorii de iPhone, cât și cei de Android se vor putea bucura de tracker-ul celor de la Lenovo.

Deocamdată nu există detalii referitoare la data de lansare a gadgetului, dar cel mai probabil acesta își va face apariția săptămâna aceasta, în cadrul unui eveniment susținut la Londra.

Fitness-Tracker1

Fitness-Tracker