26 oct. 2014 | 11:36

Lenovo are o brățară inteligentă care îți poate debloca PC-ul

ACTUALITATE
Lenovo are o brățară inteligentă care îți poate debloca PC-ul

Lenovo este una dintre companiile care vrea o bucată din categoria dispozitivelor purtabile. Soluția sa este și „parolă“ pentru laptop, cu adevărat o smartband.

lenovo director romania

Lenovo Smartband SW-B100 este un gadget destul de obișnuit, după cum are și Sony, dar marele său avantaj este că poate fi folosită drept parolă pentru laptop. Publicul pe care l-ar vrea Lenovo pentru acest gadget, după cum se vede pe site-ul companiei, este destul de tânăr și destul de activ.

Cu această brățară inteligentă de la Lenovo poți să îți monitorizezi nivelul activității fizice, de la numărul de pași și caloriile arse până la pulsul cardiac, poți monitoriza calitatea somnului și poți primi pe aceasta alerte de la telefon. De asemenea, îți poate aduce aminte de întâlnirile programate și stocate în calendarul telefonului.

Totuși, brățara inteligentă va fi cu adevărat utilă când vei dori să îți deblochezi PC-ul. MiBand de la Xiaomi face cam același lucru, numai că gadegtul trebuie să fie în apropierea dispozitivului deblocat. În plus, Smartband de la Lenovo nu va avea Android Wear, compania alegând un sistem de operare mai simplu, cum a făcut Samsung cu Gear Fit și chiar Sony cu a lor Smartband. SW-B100 va fi compatibilă cu Android 4.3 și mai nou și cu iOS 7.1 și mai nou, deocamdată nefiind trecute specificațiile pentru Windows Phone.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele