23 iun. 2014 | 17:05

Legend Of Zelda ar putea primi capabilități de multiplayer

ACTUALITATE
Legend Of Zelda ar putea primi capabilități de multiplayer

Producătorul titlului Legend Of Zelda, Eiji Aonuma, este de părere că una din variantele viitoare ale jocului va veni cu capabilități multiplayer, un feature pe care sunt sigur că mulți dintre fanii jocului îl vor aprecia.

Legend Of Zelda

Mai exact, Legend Of Zelda are o nouă versiune care se pregătește să iasă pe piață, numită Hyrule Warriors, și se dorește a fi un crossover cu Dunasty Warriors ce permite pentru doi jucători, să se aventureze împreună pentru a termina anumite niveluri. Hyrule Warriors ridică astfel întrebarea, va exista oare un mod multiplayer complet în următoarea versiune oficială Legend Of Zelda.

”Vorbeam mai demult despre Legend Of Zelda, și despre transformarea acestuia în ceva mai mult decât o experiență single-player. Aceasta va fi probabil este o funcție pe care o veți vedea în viitor, probabil la anul.” a menționat Aonuma.

Lansarea Legend Of Zelda Wii U este programată pentru anul viitor, acesta fiind până acum cel mai puternic indiciu că jocul va veni cu capabilități de multiplayer. Totuși, până în momentul în care va exista o declarație oficială pe această temă, vom trata aceste informații ca pe un zvon, unul care nu se va confirma prea curând, ce e drept.