26 nov. 2014 | 16:38

”joyn by Telekom”, o aplicație de chat cu numeroase funcționalități

ACTUALITATE
”joyn by Telekom”, o aplicație de chat cu numeroase funcționalități

Telekom Romania oferă clienților, pe lângă abonamente cu opțiuni nelimitate și telefoane de top la prețuri foarte bune, și o serie de aplicații exclusive. Am testat ”joyn by Telekom” și ne-a plăcut.

joyn by telekom

Aplicația ”joyn by Telekom” este o aplicație pentru chat, disponibilă atât pentru Android (aici), cât și pentru iOS (aici).

Aceasta vine cu o serie de funcționalități foarte utile și cu o gamă largă de unelte care fac comunicarea o experiență cu adevărat multimedia.

joyn by Telekom” este disponibilă exclusiv clienților Telekom Romania, iar imediat după instalarea aplicației va fi nevoie de verificarea numărului de telefon.

Software-ul ”sapă” în smartphone și îți oferă acces instant la toate contactele din smartphone, ca să poți începe o conversație imediat.

joyn 1

 

Poți vorbi prin mesaje chat, fie individual, fie într-un grup în care poți adăuga prieteni, sau poți iniția apeluri video.

Mai mult, în secțiunea de chat ai posibilitatea de a înregistra și a trimite clipuri video de șapte secunde, sau fotografii. Poți să îți anunți prietenii atunci când ai ieșit în oraș și le poți trimite coordonatele tale cu o singură apăsare a butonului de localizare.

Mai ai posibilitatea să trimiți datele de contact ale altor persoane, iar dacă ești utilizator de Android poți trimite orice fel de fișier. Dacă îți place să comunici mai mult prin emoji decât prin cuvinte, ai la dispoziție o gamă largă de emoticoane care te vor ajuta să-ți exprimi stările și sentimentele.

E de reținut faptul că traficul de date în aplicația joyn by Telekom este netarifat pentru toti clienții Telekom România, dar trebuie folosit APN-ul broadband.

joyn 2