14 sept. 2014 | 09:38

Acel iPhone 6 Plus „lipsit de inovație“ a generat vânzări imense pentru Apple

ACTUALITATE
Acel iPhone 6 Plus „lipsit de inovație“ a generat vânzări imense pentru Apple

iPhone 6 Plus este doar un telefon cu ecran mai mare, cel puțin asta au acuzat rivalii Apple. Samsung chiar a făcut o colecție de reclame pentru a face mișto. Ei bine, fix noul telefon a înregistrat un record de vânzări.

iphone 6 si 6 plus

Pe 12 septembrie, Apple a scos la precomandă iPhone 6 Plus. Oamenii din SUA au intrat pe site-ul Apple și și-au comandat un nou iPhone. Conform Recode, acești oameni au fost milioane care au generat vânzări de milioane de dolari în contul Apple pentru iPhone 6 Plus.

„Răspunsul oamenilor la iPhone 6 și iPhone 6 Plus a fost incredibil, cu un record de precomenzi peste noapte“, a comunicat Apple. „Cererea a fost mare, dar îi facem față. Spuneți-ne dacă întâmpinați probleme“, a comunicat și John Legere, directorul T-Mobile. Asta după ce operatorul T-Mobile a trebuit să anunțe că s-ar putea să existe întârzieri în livrarea telefoanelor.

Apple, Verizon și AT&T au informat că vor exista întârzieri în livrarea iPhone 6 Plus de 64GB, în special. De la trei-patru săptămâni, conform Apple, la jumătate lunii octombrie din partea Verizon și între 35 până la 42 de zile în ceea ce privește AT&T.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus, cele mai mari vânzări din istoria Apple

Înainte de startul precomenzilor, au apărut informații conform cărora iPhone 6 și iPhone 6 Plus se vor vinde în câteva zeci de milioane de unități până la finalul anului. Compania speră să livreze retailerilor și operatorilor un total de 80 de milioane de telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus, conform Digitimes.  Până la sfârșitul lunii septembrie speră să livreze 10 milioane de bucăți, restul de 70 de milioane urmând să fie expediate până la sfârșitul trimestrului patru al anului.

În ceea ce privește rivalii, Samsung a preluat un citat mai vechi de-ale lui Steve Jobs și a realizat o serie de videoclipuri în care face mișto de Apple, evenimentul și telefoanele sale. Samsung a lansat primul Galaxy Note în septembrie 2011, iar Steve Jobs a spus atunci că nimeni nu ar vrea așa ceva. „Nimeni nu o să cumpere un telefon mare“, a spus Steve Jobs în vremea în care Apple lansa iPhone 4S cu ecran de 3,5 inci și Galaxy Note era un „monstru“ de 5,3 inci. Acum, iPhone 6 Plus are 5,5 inci.

Realitatea din piață este că Apple a reușit să „tragă de timp“ cu un phablet, iar acum oamenii le comandă cu milioanele. În acest timp, Samsung are probleme, Galaxy Note a devenit un dispozitiv mai bun, arată mai bine, dar sunt și alte companii care produc așa ceva cu Android.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele