02 sept. 2014 | 07:30

iPhone 6 versus iPhone 5s, în cel mai bun videoclip de până acum

ACTUALITATE
iPhone 6 versus iPhone 5s, în cel mai bun videoclip de până acum

Cu câteva zile până la lansarea noului iPhone 6 de pe 9 septembrie, numărul clipurilor şi imaginilor cu acest aparat a crescut semnificativ.

iphone_6_iphone 5s_booting rezolutie

În urmă cu câteva zile, cei de la Apple confirmau printr-un afiş că pe vor avea o conferinţă de presă. Având în vedere momentul în care gigantul din Cupertino a lansat noi smartphone-uri în anii trecuţi, respectiva dată este asociată lansării noului iPhone.

După ce ieri discutam de cu care va veni display-ul de 4,7 inci de la iPhone 6, acum atragem atenţia asupra unui clip care compară un iPhone 6 asamblat cu un iPhone 5S. Clipul este de origine rusească şi a fost preluat pentru prima oară de pe canalul de YouTube Rozetked de către cei de la 9to5Mac.

Citește și: iPhone 6 ar putea fi „portofelul“ perfect, folosind tehnologia refuzată până acum de Apple

Ca de fiecare dată, nu putem fi 100% siguri că ceea ce vedem mai jos este cu adevărat un iPhone 6, dar dispozitivul pare verosimil. Mai mult decât atât, arată chiar mai bine acum decât în imaginile pe care le-am văzut în ultimele săptămâni. Şi de această dată ni se confirmă inspiraţia la capitolul design din iPad Air şi iPad Mini, prin intermediul marginilor curbate şi eliminarea aproape în întregime a designului popularizat cu iPhone 4 și iPhone 5.

Nu mai rămâne acum decât să aşteptăm câteva zile pentru a vede dacă cei de la Apple mai au ceva nou de dezvăluit în legătură cu noul telefon. Nu de alta, dar în 2014 se pare că gigantul din Cupertino şi-a cam pierdut abilitate de a ţine secrete.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele