04 sept. 2014 | 14:50

Samsung Gear S, la mâna noastră [VIDEO Hands-on]

ACTUALITATE
Samsung Gear S, la mâna noastră [VIDEO Hands-on]

A treia iterație de smartwatch-uri de la Samsung poartă numele de Samsung Gear S, și, spre deosebire de cele lansate până acum este primul care poate fi conectat la internet direct, fără ajutorul unui smartphone, prin intermediul lăcașului de SIM inclus.

samsung gear s

Samsung Gear S este mare, chiar mai mare decât Gear 2, și pare puțin ciudat pe încheietura unei femei, chiar dacă display-ul este unul curbat. Pentru un bărbat, varianta pe negru arată chiar foarte bine, însă din nou, aici e vorba de preferințele fiecăruia.

Se mișcă foarte bine, meniul este foarte responsib, la fel și touch-ul, și pare mai ușor de utilizat pe un ecran cu o diagonală de 2 inci. Ceasul funcționează cu sistemul de operare Tizen, o iterație mai portabilă  a acestuia, și are o mulțime de funcții disponibile direct de pe acesta. Acum, poate fi luat la ”plimbare” (a se citi antrenamente), fără a depinde de telefonul mobil.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Samsung Gear S IFA /”/]

Și acesta este disponibil în mai multe culori, pentru curea desigur, și arată destul de bine… la mâna unui bărbat. Scuze, știu, dar nu mă pot abține, chiar și prezentatoarea a fost uimită de dimensiunile sale.

Urmăriți playtech.ro pentru cele mai noi știri de la târgul de tehnologie IFA 2014