23 dec. 2014 | 19:00

Huawei scoate telefoane pe bandă rulantă: a anunțat un smartphone și pregătește lansarea altuia

ACTUALITATE
Huawei scoate telefoane pe bandă rulantă: a anunțat un smartphone și pregătește lansarea altuia

Chinezii de la Huawei nu pierd timpul și au apărut deja informații în legătură cu două telefoane pe care aceștia le vor lansa pe viitor.

Huawei-Ascend-P7-high-end1_thumb.jpg

Huawei este o companie în plină creștere, iar acest fapt se observă foarte bine în numărul de modele lansate, chinezi diversificându-și constant game de telefoane oferite. Huawei Ascend Mate 7 a fost unul dintre cele mai apreciate device-uri produse de chinezi în anul 2014. Ascend Mate 7 a reușit să ia prin surprindere majoritatea experților în tehnologie, primind în același timp foarte multe review-uri pozitive. Acum, conform site-ului Gizmochina, Huawei pregătește deja succesorul acestui model.

huawei ascend mate

După cum au observat și aceștia asemănările între telefonul care a apărut în ultimele poze și Ascend Mate 7 sunt foarte mari. Cu toate acestea, pot fi observate și niște diferențe, una dintre ele fiind difuzorul care se întinde acum pe toată lățimea telefonului. Nu se știe încă nimic despre specificații. Huawei Ascend Mate 7 are un ecran de 6 inci full HD și o margine foarte îngustă în jurul acestuia. Compania nu se dezice și folosește tot un procesor Kirin, propriu, cu octa-core împărțite într-unul cu patru la o frecvență de 1,8GHz și celălalt tot cu patru la 1,3GHz. Memoria RAM este de 2GB și de 3GB, în funcție de spațiul de stocare. La 32GB primești mai multă memorie RAM, pe tiparul LG G3. Puteți citi mai multe despre Huawei Ascend Mate 7 pe Playtech aici.

collage huawei 1

Lăsând la o parte zvonurile, Huawei a anunțat zilele acestea modelul Ascend GX1. Telefonul are un ecran foarte mare de 6 inci. În ciuda acestui fapt, rezoluția este doar una HD. Lista specificațiilor mai include un procesor Snapdragon 410 de 1,2 GHz pe 64 de biți, 1GB RAM și 8GB spațiu de stocare a datelor. Camera foto principală este de 8 megapixeli, iar cea secundară este de 2 megapixeli. Huawei Ascend GX1 are o baterie de 3.500 mAh. Telefonul este acum disponibil în China pentru echivalentul a 255 de dolari.

collage ascend GX 1