16 dec. 2014 | 08:57

Huawei Honor T1 – o nouă tabletă ieftină, bună şi fără pretenţii

ACTUALITATE
Huawei Honor T1 -  o nouă tabletă ieftină, bună şi fără pretenţii

 este o tabletă de la un producător chinez care a reușit să se impună pe piața de gadgeturi în anul 2014. 

huawei-honor-t1

Chinezii încep să domine piaţa de smartphone-uri şi tablete cu produse din ce în ce mai atractive. După ce am fost asaltaţi o lungă perioadă cu zvonuri pe marginea noului smartphone Huawei Honor 6 Plus, menit să se lanseze oficial astăzi, cei de la Huawei au anunţat un nou gadget din seria Honor.

Intitulată T1, noua tabletă a asiaticilor porneşte din start cu un preţ de achiziţie de 130 de euro. Deşi această valoare ar trebui să vă pondereze destul de mult aşteptările, în realitate este vorba de un produs cu specificaţii mai mult decât decente. Gândiţi-vă numai la carcasa din aluminiu care îmbracă tot spatele tabletei, conferindu-i acesteia un aspect premium.

În rest, este vorba de o tabletă cu diagonala de 8 inci şi o rezoluţie de 800 x 1280 pixeli. Partea de procesare este asigurată de un quad core Snapdragon 200 tactat la 1,2 GHZ şi 1GB RAM. Memoria internă este egală cu 8GB şi nu lipsesc din ecuaţie două camere, una principală de 5 megapixeli şi cea frontală de calitate VGA. Vine preinstalată cu Android 4.3, un minus destul de important când cei mai mulţi dintre noi visează la Android 5.0, dar compensează printr-un modul 3G şi funcţie de telefon. În ceea ce priveşte autonomia, bateria de 4800 mAh este suficientă pentru o zi de muncă . Rămâne acum să vedem dacă va ajunge la comercianţii autohtoni înaintea sărbătorilor de Crăciun.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele