29 oct. 2014 | 17:46

Huawei Honor 6 va fi lansat oficial în Europa

ACTUALITATE
Huawei Honor 6 va fi lansat oficial în Europa

Huwaei are în plan să-și extindă afacerea în Europa, unde va lansa mâine unul dintre cele mai apreciate telefoane din gama sa, Honor 6.

huawei honor 6 cover

Huawei are planuri mari pentru continentul european, unde aparent vrea să-și construiască o prezență și mai puternică pe viitor. Lansarea unui telefon atât de apreciat precum Huawei Honor 6 va servi probabil drept cap de pod pentru campania ce urmează. Doar un număr restrâns de țări vor beneficia de Honor 6 deocamdată, una dintre acestea fiind Marea Britanie.


Huawei Honor 6 este un telefon remarcabil din punct de vedere al raportului calitate/preț. Smartphone-ul are un ecran Full HD de 5 inci care ascunde sub el un procesor octa-core alături de 3GB de memorie RAM. Camera foto principală este de 13 megapixeli în timp ce camera secundară este de 5. Unul dintre punctele cele mai tari ale lui Huawei  Honor 6, totuși, este bateria uriașă de 3.000 mAh care va avea o autonomie mai mare de o zi în condiții de utilizare foarte mare.

collage honor 6

Nici din punct de vedere al design-ului telefonul nu stă rău. Honor 6 are o grosime de doar 7,5 milimetri și nu are niciun buton fizic pe partea frontală. Atât butonul de pornire, cât și cele pentru volum sunt situate pe marginea din dreapta.

Dar lucrul care probabil a a atras atenția cel mai mult la Huawei Honor 6 este prețul. Smartphone-ul se va lansa în Marea Britanie la prețul de 229 de lire, sau aproximativ 1.280 de lei. Pentru un telefon din segmentul high-end al industriei, acesta este un preț cel puțin accesibil. Prin comparație, Samsung Galaxy Alpha s-a lansat la noi în țară la prețul de 2.400 de lei. Cu o asemenea abordare, Huawei ar putea avea parte de un succes enorm pe piața europeană în viitor.