07 oct. 2014 | 11:46

HTC publică un ultim teaser înainte de lansarea HTC Eye, poate cel mai bun telefon al său

ACTUALITATE
HTC publică un ultim teaser înainte de lansarea HTC Eye, poate cel mai bun telefon al său

HTC susține un eveniment mâine, în New York, iar HTC Eye pare să fie cel mai important gadget. Acestea sunt ultimele informații despre cel mai nou smartphone taiwanez.

htc eye

Evenimentul „Double exposure“ al HTC va introduce un nou telefon și camera de acțiune ReCamera. Despre HTC Eye știm deja că va avea pe față o cameră foto de 13 megapixeli însoțită de un bliț LED, iar pe spate va fi înlocuită camera UltraPixel din One și One (M8) cu una de 13 megapixeli, dar va fi în continuare Duo.

HTC a publicat ieri pe Twitter un mic teaser pentru lansarea din New York. Este prezentat spatele unui telefon, având cele două camere foto și blițul dual. Acesta e HTC One (M8).


Despre HTC Eye știm că va fi disponibil într-o combinație de două culori, rama fiind cea pe care o poți alege albastră, roșie, portocalie sau verde. Rămâne de văzut dacă se confirmă această informație.

htc eye colaj

Cât despre dotările tehnice, HTC Eye va avea un ecan de 5,2 inci ful HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 la 2,3GHz, o memorie RAM de 2GB și un spațiu intern de stocare de 32GB. Bateria va fi de 2.400 mAh, puțin cam mică pentru cât ecran are de alimentat. Mai mult, Eye ar fi rezistent la apă. Ar fi al treilea producător, după Samsung și Sony, care oferă așa funcționalitate pe un telefon de vârf.

ReCamera ar putea funcționa ca un accesoriu pentru selfie-uri sau ar putea fi utilizată în sporturi extreme ori când înoți. Aceasta ar avea 16 megapixeli cu unghi larg de cuprindere și va fi compatibilă cu dispozitivele care rulează Android și iOS. Deocamdată, HTC ar avea un avantaj în această piață, dacă mizează pe o sincronizare foarte bună între smartphone și cameră.

Videoclipul de teasing înainte de lansare

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele