18 aug. 2014 | 09:10

Noile imagini cu HTC One W8 confirmă cea mai importantă dotare

ACTUALITATE
Noile imagini cu HTC One W8 confirmă cea mai importantă dotare

HTC va livra un smartphone cu Windows Phone 8, iar ultimele imagini pe care le avem cu One W8 confirmă cea mai așteptată funcționalitate.

htc one w8

În urmă cu aproape o săptămână scriam despre o problemă cu HTC One W8 – One (M8) cu Windows Phone 8, și anume camera duală. Ei bine, ultimele două imagini neoficiale furnizate de Neowin confirmă că cei care vor cumpăra acest smartphone vor dispune de același hardware ca cel de pe modelul cu Android.

Această cameră duală este folosită pe One (M8) pentru poze 3D, refocalizarea fotografiei și alte elemente pe care le pot introduce dezvoltatorii. Au acces la SDK, dacă doresc să se folosească în vreun fel de hardware. De aceea, HTC va trebui să aibă fie aplicație proprie pentru camera foto, fie să furnizeze aplicații terțe (cum face Nokia) pentru a profita de această dotare.

Descoperă și: Noul telefon HTC cu Windows Phone. Au trecut doi ani de la ultimul model, cât de bun va fi cel nou?

Cealaltă alternativă a HTC ar fi fost să utilizeze camera de 13 megapixeli de pe HTC One mini 2. În afară de pozele ceva mai bine luminate noaptea, rezultatele sunt similare. Cât despre celelalte dotări, procesorul va fi un quad-core Snapdragon 801 cu 2GB de memorie RAM și 32GB de spațiu de stocare cu posibilitatea de a-i pune un card de până la 128GB. Ecranul va fi de 5 inci full HD, bateria de 2.600 mAh, va utiliza difuzoare BoomSound și One W8 for Windows va fi primul care să ofere suport pentru carcase de tip Dot View și alte accesorii similare.

Află și cum ni s-a părut HTC One (M8) cu Android

Sunt doar câteva telefoane pe piață, la momentul actual, care ies cu adevărat în evidență. Printre acestea se numără și noul HTC One M8 și sunt lăudabile atât construcția, cât și performanța acestuia. Da, rețeta a fost gândită anul trecut, iar până acum perfecționată. Design-ul este deosebit și cu siguranță atrage privirile mai mult, telefonul este foarte robust, se ține bine în mână (deși recunosc că atunci când ești transpirat trebuie să strângi tare de el ca să nu îl scapi pe jos) și se comportă exemplar.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/HTC One M8/”/]

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele