04 nov. 2014 | 16:51

HTC a anunțat noul său telefon „de buget“

ACTUALITATE
HTC a anunțat noul său telefon „de buget“

HTC a lansat anul acesta câteva telefoane de nivel mediu impresionante, cum ar fi HTC Desire 820 și varianta mini a acestuia, ele fiind urmate acum de HTC Desire 820s.

HTC Desire 820 Group

HTC vrea să câștige teren în sectorul mid-range al telefoanelor inteligente. Astfel taiwanezii au lansat un nou telefon cu care speră să obțină o cotă de piață mai mare pe una dintre cele mai importante piețe din lume. HTC Desire 820s vine deci ca o modificare a lui Desire 820 lansat anul acesta în septembrie.

HTC Desire 820s fost anunțat astăzi de către compania taiwaneză, aducând o schimbare în ceea ce privește partea de hardware comparativ cu varianta originală. Noul smartphone a fost anunțat de HTC prin intermediul unei postări pe o rețea socială. Singurul lucru care s-a schimbat în termeni de componente este procesorul. Unde varianta originală avea un procesor Qualcomm Snapdragon 615, cea nouă a fost dotată cu unul MediaTek  MT6752 octa-core pe 64 de biți de 1,7 GHz, cu nuclee Cortex-A53. Procesorul grafic va fi aparent unul Mali T760. Nu se știu încă foarte multe despre preț și disponibilitate, iar mulți suspectează deja că telefonul va fi vândut exclusiv în China.

HTC Desire 820_Santorini White

În afară de procesor, toate componentele de pe Desire 820s se găsesc și pe Desire 820, lansat anul acesta în cadrul IFA 2014Desire 820 este dotat cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 615, cu conectivitate 4G LTE Cat 4 integrată, pe 64 de biți. Anul trecut, Apple făcea valuri cu iPhone 5s și procesorul său pe 64 de biți, făcând pasul spre CPU-uri de PC. Anul acesta, Android a primit așa ceva prin acest telefon.

Performanța foto și video a HTC Desire 820 se remarcă prin intermediul camerei foto cu diafragma de f/2.2 și sensor BSI de 13MP, care permite realizarea unor imagini la o calitate foarte bună, atât ziua, cât și în condiții de lumină scăzută. Puteți citi mai multe despre HTC Desire 820 pe Playtech aici.