14 apr. 2014 | 17:40

Hearthstone, jocul cu cărţi Blizzard, va primi o campanie single player

ACTUALITATE
Hearthstone, jocul cu cărţi Blizzard, va primi o campanie single player

Jocul Hearthstone al celor de la Blizzard, primul disponibil şi pe iPad, s-ar putea să primească un update semnificativ pe partea de single player.

Hearthstone_on_iPad_2

construit în jurul universului Warcraft, a fost foarte bine primit de public. Îm mare parte, entuziasmul a fost generat de faptul că vorbim de un titlu gratuit (free to play), care nu vă forţează la nici un nivel să investiţi bani reali.

În cadrul conferinţe PAX East, oficialii Blizzard au confirmat pentru prima dată că vom vedea în curând un update important pentru Hearthstone, cu numele de Curse of Naxxramas. Acesta va include în primul rând o campanie single player de misiuni ce vor fi disponibile în modul Adventure. Tot atunci, vom avea parte de noi provocări şi de un număr generos de cărţi noi. O nouă tablă de joc, inspirată dintr-o misiune din Warcraft, va fi introdusă. Aceasta se va numi Arachnid Quarter.

Update-ul va fi gratuit pentru toată lumea şi se va lansa simultan pe PC, Mac şi iPad în lunile următoare. Dacă vreţi să aveţi acces la conţinutul nou, veţi putea să faceţi o mică investiţie sau, cu aceleaşi rezultate, veţi putea să munciţi să câştigaţi câteva lupte online împotriva unor jucător reali. Cu alte cuvinte, ar fi bine să începeţi acum să câştigaţi câţiva bani virtuali în , nu se ştie când vă vor fi de folos.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele