28 iun. 2014 | 14:11

Hărțile Google Maps ajung pe ceasurile cu Android Wear

ACTUALITATE
Hărțile Google Maps ajung pe ceasurile cu Android Wear

Cei de la Google au prezentat de curând Android Wear, sistemul de operare pentru smartwatch-uri. Utilizatorii acestuia vor beneficia și de o versiune specială de Google Maps.

 

În cadrul conferinței Google I/O, Samsung și LG și-au prezentat ceasurile inteligente cu Android Wear, urmând ca Motorola să lanseze un dispozitiv similar în câteva luni. Pentru a se asigura că cei care vor achiziționa un astfel de ceas vor avea la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a nu mai apela atât de des la telefoane, Google a lansat o actualizare pentru aplicația Google Maps.

Versiunea 8.1.1 a aplicației Google Maps este acum disponibilă în magazinul Play Store și rezolvă câteva probleme dar, în acelașți timp, asigură compatibilitatea cu dispozitivele care rulează sistemul Android Wear.

Cei care și-au cumpărat un Samsung Gear Live sau un LG G Watch (sau l-au primit la conferință) trebuie doar să-și instaleze noua aplicație. După aceea, ea se va actualiza automat de fiecare dată când un update va fi disponibil.

Gear Live și G Watch pot fi comandate din magazinul Google Play Store și costă 229, respectiv 199 de dolari. Smartwatch-ul Motorola Moto 360 – care va veni cu un design impresionant – va fi disponibil spre sfârșitul acestei veri.