17 dec. 2014 | 08:41

GTA V se reinventează în 2015 prin introducerea modului Online Heists [VIDEO]

ACTUALITATE
GTA V se reinventează în 2015 prin introducerea modului Online Heists [VIDEO]

GTA V continuă să fie unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, iar în prima parte a anului viitor va include un nou mod de joc, Online Heists.

gta v online heists

A trecut mult timp de când am auzit pentru prima oară de modul Online Heists din GTA V. Se pare însă că nu va mai dura prea mult până când acesta va fi în sfârşit inclus în joc.

Printr-un comunicat oficial al celor de la Rockstar Games aflăm că nu mai trebuie să aşteptaţi decât până la începutul lui 2015 pentru a avea din nou motive să vă apucaţi de GTA V, în cazul în care l-aţi terminat deja. Anunţul a venit la pachet cu un nou trailer menit să ne introducă în atmosfera modului de joc Online Heists. Tot acum, am aflat câteva detalii referitoare la modul în care se va desfăşura partea de gaming efectiv.

va fi un mod de joc co-op cu patru jucători şi va funcţiona ca o componentă din Grand Theft Auto Online. Acesta vă va permite să pregătiţi, plănuiţi şi executaţi jafuri cu un grad diferit de complexitatea în Blaine County şi Los Santos. Fiecare jucător va avea un anumit rol în misiuni şi va fi nevoit să îndeplinească mai multe obiective pentru a duce operaţiunea la capăt. În mod evident, pentru a vă bucura cum se cuvine de GTA V Online Heists va fi vital să aveţi o echipă de oameni de încredere cu care să comunicaţi foarte bine.

Pe lângă elemente noi de gameplay, respectivul update va introduce noi arme, noi vehicule şi multe alte particularităţi menite să atragă jucători vechi şi noi în clubul fanilor GTA. Nu avem o dată exactă pentru lansarea Online Heists, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva luni, suficient timp cât să pună mâna pe Grand Theft Auto V şi posesorii de PC-uri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele