14 mart. 2014 | 14:00

Google scade preţurile la spaţiu virtual, pe Google Drive

ACTUALITATE
Google scade preţurile la spaţiu virtual, pe Google Drive

Pentru simplul fapt că există foarte multe aplicaţii ancorate în , sunt mari şanse să merite să profitaţi de super oferta companiei americane.

google-drive-logo preturi reduceri oferte

Google Drive este platforma gigantului din Mountain View pe care fiecare o foloseşte implicit pentru a-şi salva e-mail-urile şi orice alte tipuri de documente. În acelaşi timp, este un serviciu aflat în permanentă competiţie cu alternative mai ieftine de la companii din ce în ce mai populare în spectrul de cloud computing.

Pentru că preţul este unul dintre cele mai puternice argumente de achiziţie atunci când vorbim de spaţiu în cloud, Google a decis să-şi micşoreze radical preţurile practicate.

Pragul gratuit rămâne în continuare la 15GB, valoare disponibilă tuturor celor care îşi fac un cont de Google. Saltul pâna la 100 de GB de spaţiu, până de curând, vă costa 5 dolari pe lună. Redus cu 60 de procente, de acum vă costă 2 dolari pe lună. De o reducere şi mai importantă, vor beneficia cei care cochetează cu ideea achiziţiei unui TB de spaţiu virtual. Pe Google Drive, în loc de 50 de dolari pe lună pentru un TB, veţi plăti 10 dolari. De la 10TB în sus, preţul începe de la 100 de dolari.

Cum era de aşteptat, abonaţii unor astfel de servicii, de pe vremea în care preţurile erau mult mai mari, vor beneficia automat de un upgrade gratuit la noile valori definite mai sus. În cazul în care sunteţi tentaţi să începeţi să le daţi bani celor de la Google pentru spaţiu suplimentar, este suficient să intraţi pe acest link.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele