26 aug. 2014 | 17:30

Google Nexus X (6), specificații neoficiale

ACTUALITATE
Google Nexus X (6), specificații neoficiale

Următorul telefon din gama Nexus va fi Google Nexus X, care se pare că va fi fabricat de Motorola. Au apărut deja primele informații despre specificații. Sunt spectaculoase, dar deloc surprinzătoare.

Nexus 5 Android 4.4.3

Google Nexus 6 are misiunea grea de a fi mai bun în fața concurenței decât a fost Google Nexus 5. Acesta din urmă a strălucit prin raportul calitate/preț, iar Google Nexus 6, care va fi denumit X, va respecta trendul.

Potrivit site-ului tktechnews.com, citat de BGR, Nexus X va avea un procesor Snapdragon 805 la 2,7 Ghz, quad-core și 3 GB de memorie RAM. Astfel, va fi plasat exact în fruntea clasamentului la nivelul performanțelor, în aceeași categorie cu high-end-urile lansate anul acesta

De asemenea, telefonul va avea un display 2K, la fel ca LG G3 și Oppo Find 7. Capacitatea de stocare fixă va fi de 32 de GB, iar camera foto va fi de 13 megapixeli.

Google Nexus X va fi primul dispozitiv care va avea Android 5.0, adică Android L. Ecranul va avea o dimensiune de 5,9 inci. Față de discreția de până acum, Google Nexus X va fi un device destul de mare. Conectivitatea va fi, fără îndoială, 4G.

Android L, detalii din preview

Android L a fost prezentat de Google la finalul lunii mai și playtech.ro a testat deja versiunea preview, care conține elementele de Material Design și centrul de notificări nou.

Puteți vedea mai jos un video explicativ despre Android 5.0 sau Android L.

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele