30 mai 2014 | 09:23

Galaxy S5 Active pare numai bun de dat de pământ

ACTUALITATE
Galaxy S5 Active pare numai bun de dat de pământ

După ce, la scurt timp după lansarea Galaxy S4, a fost anunţat S4 Active, se pare că în câteva săptămâni va fi făcut public .

samsung galaxy-s5-active-1

Pentru că seria de aparate Galaxy S se vinde incredibil de bine la nivel global, cei de la Samsung fac tot posibilul pentru a lansa cât mai multe variaţii pe aceeaşi temă. S-a întâmplat deja cu câteva generaţii anterioare de vârfuri de gamă, iar nu pare sub nici o formă să fie excepţia de la regulă.

Chiar şi după ce gigantul sud-coreean a făcut un efort suplimentar pentru ca Galaxy S5 să fie rezistent la apă şi praf, se pare că sunt mari şanse ca o variantă de S5 Active să fie de asemenea făcută publică. Fiind realizat pe aceeaşi reţetă precum S4 Active, respectivul aparat ar trebui să fie capabil să reziste fără repercusiuni şi la câteva trânte, nu doar la interacţiuni involuntare cu stropi de apă.

Dacă se dovedeşte a fi adevărată, imaginea de mai sus, publicată zilele trecute de cei de la @evleaks, ar trebui să ne confere o imagine foarte detaliată legată de aspectul S5 Active. În plus, pe acelaşi cont de Twitter, au fost postate în ultimele săptămâni şi câteva seturi de specificaţii tehnice aferente aceluiaşi aparat. Acesta va avea un display Full HD 1080p, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 şi o cameră de 16 megapixeli. Cu toate că în mare parte vorbim de acelaşi conţinut intern când vine vorba de asigurarea performanţei, butoanele fizice în relief şi forma angulară vor evidenţia faptul că vorbim de un dispozitiv complet diferit, mult mai andurant.

Fără a exista un comunicat oficial pe marginea acestui subiect, mai multe surse au confirmat că Galaxy S5 Active ar trebui să iasă în lumina reflectoarelor luna viitoare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele