15 mai 2014 | 10:10

Flappy Bird apare din nou în magazine, reinventat

ACTUALITATE
Flappy Bird apare din nou în magazine, reinventat

După succesul masiv înregistrat de Flappy Bird şi retragerea jocului din AppStore şi Google Play, Dong Nguyen a revenit asupra deciziei.

flappy-bird-returns-ios android lansare multiplayer

este un joc incredibil de simplu care a generat numeroase clone, atât sub formă de aplicaţii pentru mobile cât şi titluri web. Cea mai recentă variantă, într-o formă destul de creativă, a fost , realizatorii Angry Birds.

După ce ştirea despre desfiinţarea Flappy Bird a făcut înconjurul lumii şi a deschis porţile către o varietate foarte mare de supoziţii legate de motivele din spatele evenimentului, creatorul său a decis să iasă ne spună adevărul despre aventurile care urmează pentru ,,pasărea ce dă din aripi.”

Într-un interviu acordat CNBC, Dong Nguyen a afirmat că, într-o formă destul de diferită, va urca pe AppStore-ul celor de la Apple un nou Flappy Bird. Acesta va veni cu un mod multiplayer foarte elaborat pentru a vă ajuta să vă provocaţi prietenii la dat din aripi. În teorie, Nguyen ne-a asigurat va fi vorba şi de alte câteva jocuri complet noi, dintre care, într-unul din ele, un bărbat vritual sare de pe o clădire pe alta de parcă este Spiderman.

Sunt curios dacă, după a doua venire în magazinele virtuale ale giganţilor din industrie, Flappy Bird va continua să includă numeroasele elemente care au creat dependenţă la nivel global.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele