13 ian. 2014 | 17:52

Fanii realizează o nouă versiune Tony Hawk Underground 2

ACTUALITATE
Fanii realizează o nouă versiune Tony Hawk Underground 2

Vă mai aduceți aminte de Tony Hawk Underground 2? Mulț dintre voi probabil că nu, însă a fost un etalon în segmentul de jocuri sportive la momentul lui.

Tony Hawk Underground 2

Spun, momentul lui, pentru că Tony Hawk Underground 2 este un joc destul de vechi, dintr-o serie de care nu am mai auzit mare lucru. De vină este probabil și faptul cp Tony Hawk nu mai participă de multă vreme la competiții de skateboard-ing. O parte din fanii acestuia, și-au pus cunoștințele la contribuție și au făcut un redesign al jocului, care poate rula acum la rezoluție mai mare, 1080p, și au adăugat și o serie de niveluri noi. Acesta este doar startul acestui proiect, programatorii gândindu-se să adauge fiecare nivel de la primul joc Tony Hawk Underground, precum și un element nou, un Story Mode.

Mai jos avem un clip de prezentare al noului joc Tony Hawk Underground, iar pentru cei care doresc să încerce noile modificări aduse acestuia și de asemenea să își aducă aminte de momentele din tinerețe când pierdeau ore în șir în fața computerului, pot să downloadeze mod-ul de aici.