13 iun. 2014 | 19:55

Facebook Messenger primește un update semnificativ pentru iOS și Android

ACTUALITATE
Facebook Messenger primește un update semnificativ pentru iOS și Android

Dacă aveați impresia că lui Facebook Messenger îi lipseau o serie de funcționalități la capitolul multimedia, veți fi încântați de update-ul acestui program la versiunea 5.0.

facebook messenger 5

Dacă ne uităm puțin mai atent pe lista de adiții a ultimei versiuni de Facebook Messenger vom observa că putem trimite acum clipuri video direct din galeria telefonului, și de asemenea să le rulăm direct din aplicația propriu-zisă. Facebook menționează totuși că pentru ca acest update să fie disponibil, smartphone-ul trebuie să ruleze măcar Android 4.3. Pentru celelalte versiuni ale sistemului de operare se lucrează încă intens pentru acest update.

Update-ul vine de asemenea cu posibilitatea de photo sharing instant și shortcut-uri pentru stickere. Update-ul introduce și thunbs-up-uri de dimensiuni gigantice, un element distractiv pentru cei care folosesc acest buton, și extrem de enervant pentru mine, și pentru cei ca mine care l-au apăsat de 10 ori într-un an, doar din greșeală. Aplicația a primit update-ul atât pentru Android cât și pentru iOS, și dacă nu ați primit notificarea deja, intrați în Google Play sau AppStore și apăsați pe update.

Recunosc că în perioada beta de testare, aplicația mi-a făcut numai probleme, și s-a restartat într-o veselie, de vreo două zile pare că s-a cumințit, iar update-ul curent este cel final care funcționează așa cum trebuie.