03 sept. 2014 | 11:00

„Planeta“ Destiny ajunge în Google Maps. Explorează universul celui mai așteptat joc

ACTUALITATE
„Planeta“ Destiny ajunge în Google Maps. Explorează universul celui mai așteptat joc

Printr-un parteneriat cu cei de la Google, prin intermediul unui website dedicat, puteţi explora universul virtual din Destiny.

bungie-destiny google maps street view

Pe 9 septembrie nu se lansează doar un nou iPhone, ci şi popularul joc Destiny al celor de la Bungie. Pentru că cei de la în această franciză, erau inevitabile câteva manifestări creative de marketing.

Din această categorie de promovare inteligentă face parte şi un parteneriat cu Google Maps pentru a prezenta  Planet View. Deşi întregul concept poate părea destul de ambiguu, ideea din spate este una singură. Practic, puteţi explora în format Street View o mare parte din decorurile din joc. Cu un pic de atenţie şi mult timp pierdut pe acest website destinyplanetview.com s-ar putea ca la final să aveţi un avantaj în faţa celorlalţi jucător de Destiny.

Citește și: Cel mai nou trailer pentru Destiny detaliază mai bine povestea [VIDEO]

Vizavi de conţinutul efectiv inclus în această aplicaţie web, aşteptaţi-vă să puteţi explora în ritmul vostru Luna şi planetele Marte şi Venus. Dacă nu este evident, este prima oară când un dezvoltator de jocuri realizează un astfel de proiect în colaborare cu gigantul din Mountain View.

Chiar şi după acest proiect destul de elaborat, cei de la Bungie au ţinut să menţioneze că jocul efectiv va oferi o libertate de explorare net superioară. Destiny, pe lângă faptul că va fi un FPS, va fi un joc de tip Open World ce vă va permite să pierdeţi ore în şir plimbându-vă prin decoruri virtuale.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele