12 oct. 2014 | 10:15

Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse și Andreea Raicu ne arată secretele ei

VIDEO
Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse și Andreea Raicu ne arată secretele ei

În cel de-al treilea episod al emisiunii PLAYTECH, difuzat duminică, la 10.20, la Prima TV, intrăm în telefonul Andreei Raicu și descoperim aplicațiile folosite de ea cu regularitate.

Ediatia 3 emisiune playtech pe prima tv andreea raicu camere action

Care este secretul unei vieți sănătoase și echilibrate? Se pare că un smartphone plin cu aplicații benefice. Cel puțin asta ne dă de înțeles vedeta TV Andreea Raicu, care nu se poate dezlipi de telefonul ei.

Vezi episodul anterior al emisiunii PLAYTECH aici

La rubrica de test inedit ieșim din studio și pășim pe pista de karting. Lucian Popescu, împreună cu experții Playtech, se echipează cu căști și costume de curse, dar și cu cele mai tari action camera ale momentului. Vedem exact cât de rezistente sunt aceste camere pentru sporturi extreme și cât de bine reușesc să înregistreze în condiții de viteză crescută.

În premieră pentru România vă prezentăm și cel mai tare smartphone pentru selfie-uri. HTC Desire Eye a fost lansat în New York săptămâna aceasta și noi am fost singurii care l-au văzut îndeaproape. Vă spunem tot ce trebuie să știți despre el în rubrica ”Cinci lucruri despre”.

10712703_10204603554550624_6503252833659826445_n (1)

Românii de la The Pole Society vin la emisiune pentru a vorbi despre startup-ul lor. Aplicația The Pole te lasă să îți faci reclamă pe panourile publicitare folosindu-te de numai de smartphone. Compania s-a dovedit de succes și la nivel internațional, lansându-se și în Brazilia în urmă cu puțin timp.

Vezi primul episod al emisiunii PLAYTECH aici

Nu uitați de rubrica de știri! Lansări, zvonuri și tehnologii de ultimă oră – emisiunea PLAYTECH vă ține la curent cu toate evenimentele importante din IT!

Și, în cazul în care nu știți ce să faceți weekendul acesta, vă ajutăm noi să vă decideți. Vă prezentăm un top al aplicațiilor de ieșit în oraș care vă ajută să descoperiți cele mai tari localuri și cele mai distractive evenimente.