23 nov. 2014 | 13:20

Emisiunea PLAYTECH – Bâjbâim în beznă, iar Kamara ne cântă și ne încântă

VIDEO
Emisiunea PLAYTECH - Bâjbâim în beznă, iar Kamara ne cântă și ne încântă

Emisiunea PLAYTECH a ajuns la episodul cu numărul 9. Invitații sunt la fel de speciali ca până acum, iar testele la fel de inedite. În fiecare duminică, la Prima TV, la ora 13.20, dăm ”play” tehnologiei!

emisiunea PLAYTECH

Pe Kamara îl cunoașteți pentru hit-urile create în cadrul trupei Alb Negru. Totuși, carismaticul cântăreț este și un mare fan al gadgeturilor. El vine la emisiunea PLAYTECH, ne vorbește despre cel mai nou proiect al său, Cam Selfie TV, după care se joacă, împreună cu Lucian Popescu, cu câteva aplicații pentru muzicieni.

La testul săptămânii îl avem invitat pe Dan Dragomir, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din blogosferă și creator al site-ului computerblog.ro. El, împreună cu Lucian Popescu și Octavian Palade vor folosi trei tablete pentru a vedea cât bine pot naviga, în întuneric, printr-un labirint, folosind de lumina ecranelor. Punem față în față un iPad Air 2, un Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 și Lenovo Yoga Tablet Pro 3.

emisiunea PLAYTECH

Apropo de Lenovo Yoga Tablet Pro 3, pe aceasta o prezentăm la rubrica ”cinci lucruri despre”. Dispozitivul are un ecran de 13,3 inch și un proiector incorporat. Aflați totul despre el în emisiunea PLAYTECH!

Vorbim despre condusul responsabil în rubrica Români în IT, alături de creatorii aplicației Safedrive. Programul îi recompensează pe șoferii care nu dau mesaje în timp ce se află la volan.

La rubrica top aplicații vorbim despre jocurile cu cea mai tare grafică. Vă prezentăm titlurile de Android care ne-au surprins prin nivelul mare de detalii, dar și prin povestea captivantă. The Wolf Among Us este preferatul nostru, dar nici Bike Racing 3D nu este de ignorat.

emisiunea playtech

Din emisiunea PLAYTECH de astăzi nu lipsesc nici știrile. În cazul în care ați ratat emisiunea la TV, puteți vedea înregistrarea mai jos.

 

Emisiunea PLAYTECH

În fiecare duminică, dăm PLAY tehnologiei, la Prima TV – ora 13:20

Descoperă edițiile anterioare ale emisiunii PLAYTECH aici:

Emisiunea PLAYTECH: Cârcotim despre Oculus Rift și testăm stabilizarea optică

Emisiunea PLAYTECH – Testăm iPad Air 2 și facem sport folosind Xbox One și Kinect

Emisiunea PLAYTECH: Cântăm la chitară și punem la treabă aplicațiile de tipul Find My iPhone

Emisiunea PLAYTECH: Trecem din realitate în realitatea virtuală cu un gadget făcut de un român

Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse și Andreea Raicu ne arată secretele ei

Emisiunea PLAYTECH: facem sport cu brățările de fitness și ascultăm muzică fără zgomot

PLAYTECH la Prima TV: Dăm PLAY tehnologiei și premiem cu iPhone 6 Plus