01 aug. 2014 | 12:55

DLC-ul Nemesis pentru Call of Duty: Ghosts ajunge în curând pe Xbox

ACTUALITATE
DLC-ul Nemesis pentru Call of Duty: Ghosts ajunge în curând pe Xbox

Activision Publishing a confirmat lansarea Nemesis, ultimul DLC pentru Call of Duty: Ghosts, pentru data de 5 august, exclusiv pe platformele Xbox. Acesta va fi disponibil ulterior și pentru celelalte platforme pe care a fost lansat jocul.

CODG_DLC4_Nemesis_Keyart_PEGI_sml

Call of Duty: Ghosts Nemesis include patru hărți multiplayer, precum și ultimul capitol al aventurii co-op Extinction. 

Acțiunea pe harta Goldrush are loc într-o mină auriferă abandonată din sud-vestul Statelor Unite, cu doi vagoneți ce gonesc prin tunelele abandonate. Recompensa pentru Field order-ul specific acestei hărți este o haită de lupi ce se va năpusti asupra echipei adverse. 

Subzero este o hartă medie ce te plasează într-o bază militară abandonată din Canada care a fost evacuată rapid din motive necunoscute. Recompensa pentru Field order-ul specific acestei hărți este o furtună de zăpadă ce ascunde o forță misterioasă care va decima echipa adversă.

În Dynasty jucătorii sunt transportați pe marginea unui lac, intr-un mic sat din China aflat la poalele unor munți impunători. Recompensa pentru Field order-ul specific acestei hărți este unul pe care jucătorii de Call of Duty îl vor recunoaște și anume air strike.

COD Ghosts Nemesis_Showtime Environment 1

Showtime este o reinterpretare a unei hărți de Call of Duty 4: Modern Warfare intitulată Shipment, una dintre cele mai mici hărți din istoria francizei. Acțiunea are loc într-o arena pătrată în care au fost plasate conteinere de transport. Cei care supraviețuiesc vor putea alege unul din cele trei killstreak-uri disponibile și anume activarea unor turele mortale amplasate în puncte cheie pe hartă, o serie de care packages sau un atac cu gaz ce va forța echipele să se regrupeze în centrul arenei.

Nu în ultimul rând, ultimul episod al aventurii Extinction, intitulat Exodus, reprezintă punctul culminant al invaziei Cryptid, jucătorii având acum ocazia să lupte împotriva Ancestors, cei mai puternici inamici de până acum. La final, jucătorii vor putea să-și ducă la bun sfârșit planul de evacuare folosind o navă care îi va transporta pe o stație orbitală.

Extinction Episode 4_Exodus Environment 1

Call of Duty: Ghosts Nemesis va fi disponibil prin intermediul Xbox LIVE separat la prețul de 14.99 EUR sau ca parte din Call of Duty: Ghosts Season Pass ce poate fi achiziționat pentru 49.99 EUR. Disponibilitatea pentru celelalte platforme va fi anunțată la o dată ulterioară.