09 sept. 2014 | 13:43

Destiny, disponibil de azi pe PlayStation și Xbox

ACTUALITATE
Destiny, disponibil de azi pe PlayStation și Xbox

Jocul Destiny este disponibil începând de dimineață pentru PlayStation 4 și PlayStation 3 și Xbox. Puteți cumpăra titlul cu 60 de dolari de pe site-ul oficial Sony Entertainment.

bungie-destiny-google-maps-street-view_thumb.jpg

Jucătorii care au cumpărat jocul înainte de aceste date, au putut să-și încarce titlul în consolă și în momentul când Destiny era disponibil pentru toți, puteau să-l joace. În total, titlul ocupă aproximativ 17 GB. Dacă ați avut auto-download activat pe PS4 sau PS3 jocul se descărca automat în consolă, dar dacă nu ați avut opțiunea activată, puteați să-l descărcați până astăzi. Începând de dimineață, puteți să descărcați jocul după ce l-ați cumpărat pentru a-l juca.

Destiny pentru PlayStation poate fi achiziționat aici.

Destiny pentru Xbox poate fi cumpărat de la acest link.

Opinia playtech.ro

Redactorii playtech.ro au fost la Gamescom 2014 de la Koln și au avut ocazia să încerce puțin Destiny. Iată opinia colegului nostru, Octavian Palade.

“Călătoria mea în universul imens al Destiny a început pe Lună. Am descoperit rapid un joc al cărei grafică m-a dat pe spate. Detaliile sunt extraordinare și vorbesc aici atât despre arme și personaje, cât și despre peisaj. Nu de puține ori m-am trezit holbându-mă la cerul înstelat, ignorând complet prezența inamicilor.

Vorbind de inamici, trebuie să recunosc că nu am fost niciodată fanul jocurilor de tip shooter pe console. Controlul mi s-a părut mereu stângaci și nenantural și am preferat tot timpul să joc astfel de titluri din spatele unui mouse și a unei tastaturi. Totuși, am fost surprins de cât de bine am reușit să mă mișc în Destiny cu un controler DS 4 de Playstation 4.


Totul părea natural și nu a trebuit să mă chinui foarte mult să pun vizorul pe inamici. Și nu, nu vorbesc despre vreo funcție de auto-aim care mă ajuta să nimeresc doar în țeastă, ci pur și simplu de o mișcare lină, ușor de apreciat și de intuit. Cred că, pentru un FPS, este foarte importantă schema de control și Destiny strălucește la acest capitol.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că aveam mereu la dispoziție un vehicul. Pentru bucățile acelea de pe Lună care nu meritau explorate la pas, am avut mereu la dispoziție un Sparrow – un fel de motocicletă destul de rapidă, ce poate fi chemată din meniu. Am avut ocazia să urc și pe un Pike, un vehicul de dimensiuni mai mari, dotat cu arme”

Puteți citi mai mult pe site-ul nostru.

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele