01 sept. 2014 | 09:35

Dell lansează monitoarele curbate care te fac un gamer mai bun

ACTUALITATE
Dell lansează monitoarele curbate care te fac un gamer mai bun

Pentru că un produs nou trebuie să vină însoţit de marketing creativ, noile te fac un gamer mai bun.

dell-curved-monitor

Nivelul de inovaţie din televizoarele şi monitoarele curbate nu şi-a pierdut încă farmecul, motiv pentru care şi cei de la Dell îşi lansează câteva modele pe acest principiu.

Într-o perioadă în care Alienware, o divizie a Dell, a reinventat PC-ul de gaming cu noile desktop-uri Area-51, Dell reinventează monitorul de gaming cu U3415W. Acesta din urmă este un nou monitor de 34 de inci al companiei americane din . În contrast cu clasicele panouri cu raport de aspect 16:9, această creaţie se laudă cu 21:9 şi o rezoluţie nativă de 3.440 x 1.400. Pentru comparaţie, merită să aveţi în vedere că valoarea este un pic mai mică decât Ultra HD – 3.840 x 2.160 pixeli.

Citește și: LG va lansa primul său monitor curbat. În 2008, Alienware prezenta în premieră un așa dispozitiv

Magia acestei creaţii stă însă în display-ul curbat, care amplifică senzaţia de imersiune în conţinut, mai ales când vorbim de două astfel de monitoare folosite în tandem. Într-o sesiune de gaming, de exemplu, utilizatorul va trebuie să-şi mişte mult mai puţin capul, folosindu-se în mare parte de vederea periferică, context care îi oferă un avantaj în faţa concurenţei.

Nu avem încă un preţ pentru Dell Ultrasharp U3415W, dar începând cu luna decembrie, când va intra în circulaţie, îl vom putea achiziţiona.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele