01 dec. 2014 | 17:55

Cum îți încarci telefonul cu baterii folosind Plan V

ACTUALITATE
Cum îți încarci telefonul cu baterii folosind Plan V

Plan V, una dintre cele mai interesante campanii din ultimul timp de pe Kickstarter se concentrează asupra unei metode noi de a vă reîncărca telefonul.

flintu 1baterie telefon 1

Nu putem spune că reîncărcarea telefonului este un lucru dificil în ziua de astăzi. Majoritatea smartphone-urilor au un port micro USB, iar cablurile de reîncărcare pentru acestea au devenit comune. Dar se mai întâmplă uneori ca unii oameni să se afle în situații în care nu beneficiază de acestea. Pentru situațiile în care este mai ușor de găsit o baterie de 9 volți decât o priză și un cablu micro USB a fost dezvoltat Plan V. Sau, după cum zic cei de la Flintu, creatorii gadgetului, ”Plan V e alături de tine când orice altceva a eșuat”.

Unul dintre marile avantaje ale dispozitivului este dimensiunea mică a acestuia. Are un design oarecum similar unui clește și este făcut pentru a fi purtat permanent ca un breloc fără a incomoda în vreun fel. Pentru a reîncărca telefonul, trebuie doar să desfaceți Plan V, introduceți o baterie de 9 volți în capătul corespunzător, iar conectorul micro USB îl introduceți în telefon. În total, puteți obține suficientă baterie pentru a vorbi 4 ore în continuu și destul pentru a ieși din niște situații dificile.

flintu baterie smartphone 1

Campania de Kickstarter pentru Plan V are ca țintă strângere de fonduri în valoare de 30.000 de dolari, iar până acum s-au acumulat puțin peste 27.000. Dacă totul merge conform planurilor, Plan V ar trebui să fie lansat în Februarie 2015. Printre ultimele lucruri de care mai este nevoie este și certificarea MFI de la Apple pentru ca dispozitivul să poată fi folosit cu modele de iPhone.

collage flintu 1