13 oct. 2014 | 13:00

Cum accesaţi meniul ascuns din Instagram Hyperlapse [VIDEO]

ACTUALITATE
Cum accesaţi meniul ascuns din Instagram Hyperlapse [VIDEO]

Deşi aţi crede că nu se poate configura nimic în aplicaţia , aplicaţia are un meniu ascuns.

hyperlapse

În urmă cu aproximativ două luni, cei de la Instagram au încercat să-şi atragă un public nou prin lansare unei aplicaţii menite să captureze clipuri în format hyperlapse, acesta fiind şi numele aplicației. Partea tristă este că Hyperlapse e o aplicaţie dedicată exclusiv platformei iOS, fără nici o promisiune că o vom vedea pe Android. Partea bună este că în mod regulat şi dispune un  meniu interesant.

Din start, aplicaţia a fost gândită pentru a fi incredibil de uşor de folosit. Din acest motiv, atunci când intraţi în aplicaţie pentru prima oară sunteţi întâmpinaţi de un singur buton, cel de înregistrare. Pentru că mulţi dintre noi îşi doresc să personalizeze câteva aspecte ale capturii, un uilizator a căutat un meniu ascuns de configurare şi nu a durat mult până l-a şi găsit. Întregul scenariu este detaliat în clipul de mai jos de pe YouTube publicat de hoschdebacha. Chiar dacă acesta este în limba germană, ideea este cât se poate de simplă.

Aparent, dacă faceţi patru tapuri cu patru degete pe ecranul telefonului, după ce aţi pornit aplicaţia, veţi fi întâmpinaţi de un meniu foarte stufos, cu parametri mai uşor sau mai greu de înţeles, pe care îi puteţi modifica. Printre aceştia se numără rezoluţia clipului(720p/1080p), numărul de cadre pe secundă, locul în care vor fi salvate fişierele finale şi multe altele.

Meniul poartă numele de Labs şi, având în vedere că nu a fost promovat de dezvoltatorii aplicaţiei, cel mai probabil a fost menit pentru experimente, nu pentru utilizatorii finali.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele