05 apr. 2014 | 09:02

Cooler Master Quick Fire Rapid i TKL, o tastatură mecanică pentru gameri

ACTUALITATE
Cooler Master Quick Fire Rapid i TKL, o tastatură mecanică pentru gameri

Cooler Master a anunțat recent tastatura mecanică Quick Fire Rapid i TKL, un produs destinat gamerilor și nu numai.

Coller Master Rapid Fire i TKL

E drept, viteza de reacție în jocuri este extrem de importantă, iar când aceasta poate fi îmbunătățită chiar și cu câteva milisecunde de perifericul pe care îl folosiți este un lucru bun. Cooler Master s-a orientat în ultima vreme spre producția de periferice de gaming de cea mai bună calitate. Compania folosește switch-uri Cherry MX de cea mai bună calitate și durabilitate pentru o mare parte din produsele sale. Pe lângă timpul de răspuns îmbunătățit, tastatura are și o dimensiune mai redusă ce îi permite să fie transportată mai ușor la evenimentele de gaming sau LAN Party-urile la care este prezent în mod obișunit un gamer.

Tastatura beneficiază și de iluminare individuală pentru taste, având și un software ce permite schimbarea culorilor pe fiecare tastă în parte. Pentru a obține aceste caracteristici pe o tastatură, procesorul intern este unul de tip ARM pe 32 de biți și se ocupă de memorarea și activarea diferitelor profile de iluminare și timp de răspuns cu care vine, sau care pot fi configurate de către utilizator.

Suprafața tastaturii este mată, fină și foarte comfortabilă precum și durabilă în timp. Momentan, nu se cunosc un preț oficial și o disponibilitate în magazine, însă putem presupune că va fi undeva în jurul sumei de 150 de dolari.