05 iun. 2014 | 09:30

Când vom putea avea oficial Windows Phone 8.1 pe telefoanele Nokia Lumia?

ACTUALITATE
Când vom putea avea oficial Windows Phone 8.1 pe telefoanele Nokia Lumia?

Utilizatorii de smartphone-uri Nokia Lumia nu mai trebuie să aştepte foarte mult ca să-şi instaleze Windows Phone 8.1 pe propriile telefoane.Nokia lumia windows phone wp8.1 -music

La ora actuală există un truc la care puteţi apela pentru a vă instala pe propriile telefoane Nokia Lumia. Dacă vă număraţi însă printre cei care nu sunt dornici de experimente şi preferă să aştepte lansarea oficială a unei versiuni de WP8.1 optimzată pentru Lumia, din fericire, nu mai aveţi mult de aşteptat.

Cei de la @evleaks, ca de fiecare dată, au postat pe Twitter un document aparent oficial care include detaliile de lansare a update-ului de WP8.1 pentru majoritate smartphone-urilor Nokia Lumia. Actualizarea în cauză va veni cu numele de Cyan şi va include, pe lângă cea mai recentă versiune a sistemului de operare Microsoft pentru mobile, câteva aplicaţii proprietare. Printre altele, va fi vorba de variante actualizate ale Nokia Story Teller, Creative Studio şi Camera Roll.

Cu toate că documentul de mai jos se referă exclusiv la zona europeană Benelux, cei de la Nokia nu prea au înregistrat decalaje semnificative între momentele lansări de actualizări software la nivel global.

Cu alte cuvinte, în ultimele zile ale acestei luni sau la începutul lunii iulie, posesorii de Lumia 920, Lumia 820, Lumia 620, Lumia 520, Lumia 720, Lumia 925, Lumia 1020, Lumia 625 , Lumia 1520 şi Lumia 1320 vor face tranziţia la Windows Phone 8.1. Cei care au reuşit să pună mâna pe un Lumia 635 sau Lumia 930 rulează din start noul SO sau vor face trecerea la el, în variantă finală, în următoarele zile.

windows-phone-8.1-release-schedule update

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele