09 ian. 2014 | 08:15

CES 2014: Thermaltake prezintă o nouă serie de surse PC

ACTUALITATE
CES 2014: Thermaltake prezintă o nouă serie de surse PC

Thermaltake este și el prezent la Las Vegas, și a venit cu o serie nouă și interesantă de produse, cu un design ceva mai retro decât până acum.

Thermaltake CES 2014

Noile modele prezentate de Thermaltake sunt din seria DPS, au un design ceva mai retro, și vor avea puteri de 750 W, 850 W și 1050 W. De asemenea există și o variantă pe alb a acestui segment, care deține o certificare platinum și o putere de 1250 W. Variantele cu grila ventilatorului aurie au desigur certificarea 80 Plus Gold. Sursele sunt aproape complet modulare, cablurile de alimentare pentru placa de bază și pentru prima placă video PCI-Ex fiind atașate de sursă. Ce este interesant, cel puțin la versiunile cu certificare 80 PLUS Platinum, este faptul că pot fi legate la portul USB al PC-ului și poate fi controlata viteza ventilatorului, sau afișate voltajele și temperaturile, cu ajutorul software-ului cu care vin acestea.

Thermaltake Toughpower Grand 850W este singurul lor model din gama nouă, care este complet modular. Sincer nu văd avantajul acestui model, oricum cablurile de power pentru placa de bază ești obligat să le conectezi. Probabil singura utilizare fără acestea este în cazul în care este a doua sursă din sistem, și este folosită pentru alimentarea suplimentară unor plăci grafice de mare putere. Acolo pot înțelege situația.

Thermaltake Toughpower Grand 850W

Thermaltake CES 2014 3

Thermaltake surse PC